;

Online eventy - live stream konference a koncerty

Ať už pořádáte online konferenci, workshop, koncert, nebo jakýkoli jiný zpoplatněný event a hledáte systém, který vám kromě prodeje vstupenek zajistí i streamování obsahu, jste na správné adrese.

Samozřejmostí je využití platební brány kde má zákazník možnost zvolit si platbu platební kartou, platbu prostřednictvím Apple pay, Internetbanking, případně PayPal nebo převodem na účet. Následně dostane zákazník do emailu vygenerovaný kód, se kterým dostane přístup k videu. Tento email a přiložené PDF si můžete nadizajnovať dle vašich požadavků.
 
V závislosti na typu vaší akce můžete v rámci systému Inviton využít 3 modely prodeje.

1. Prodej vstupenek

Model prodeje vstupenek je velmi podobný jako u offline eventech. Tedy návštěvník si kupuje vstupenku (přístupový kód k videu) předem a online event proběhne ve vámi stanoveném termínu. Do tohoto momentu video není pro zákazníky dostupné. Tento model je vhodný zejména pro Live Stream. Pro zákazníky, kteří nestihli Live Stream můžete po určitou dobu nechat video dostupné ze záznamu. Kód, se kterým vaši návštěvníci přistupují k videu lze použít současně pouze na jednom zařízení.

2. Pay-per-view

Při tomto modelu prodeje si zákazník kupuje možnost jednorázového přehrání videa. Tento model je vhodný zejména pro předem nahrané videa a přístup k nim můžete prodávat delší dobu. Například sérii několika workshopů. Zákazník si zároveň sám může vybrat čas, který mu nejvíce vyhovuje pro přehrání vašeho videa.

3. Free with donation

Pokud pořádáte event, který chcete, aby byl pro účastníky dostupný zdarma, ale zároveň jim chcete dát možnost podpořit vás, je toto pro vás vhodný model. Hned pod videem najdou vaši návštěvníci tlačidlo, pomocí kterého mohou jednoduše přispět vašemu eventu přednastavenou částku případně si sumu sami zvolí.
 
Live stream vs. předem nahrané video
Obsah, který prodáváte může být Live Stream případně předem nahrané video a je jen na vás jestli chcete dopřát divákům také možnost live zpětné vazby, případně dotazů pomocí komentářů při videu.
 
V rámci prodeje můžete vytvořit i krátký registrační formulář a od svých zákazníků získat doplňující informace. K těmto informacím včetně kontaktního emailu máte celou dobu přístup prostřednictvím naší administrace. Po eventu můžete zaslat účastníkům doplňující informace, případně prezentace z konference nebo workshopu.
 
Máte doplňující otázky? Zavolejte nám na: +421 902 536 314 nebo napište na: info@inviton.eu
 
Je vám všechno jasné? Vytvořte si svůj první online event na: http://inviton.eu/create-event

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika