;

Jak by měl vypadat badge na eventu?

Jmenovky se mohou zdát jako malý detail vaší akce, ale jsou jednou z hlavních složek celkového zážitku účastníků.

Dobře navržený badge poskytuje účastníkům nejrelevantnější informace a umožňuje jim, aby navzájem snadno networkovali. Zde je 6 tipů, které vám pomohou navrhnout zajímavé a efektivní badge pro vaši konferenci:

 

Čisté a jednoduché - Prostor na badge-i je omezený a měl by obsahovat pouze nejdůležitější informace. Na přední straně jmenovky by mělo být uvedeno jméno registrovaného a jen několik dalších údajů, jako je např. název společnosti. Vyhněte se přeplnění jmenovky informacemi, příliš mnoha barvami nebo obrázky, abyste udrželi čistý design.

Nestyďte se, ukažte se trochu! - Badge nemusí být zase čistě bílý jen s jménem. Toto je vaše událost, takže se nemusíte stydět! Přidejte název vaší akce a loga na přední stranu jmenovky, aby ho mohl účastník a zaměstnanec na eventu snadno identifikovat. Unikátní design badge propaguje nejen téma vaší události, ale může být pro návštěvníky i pěknou památkou.

Účel - Informace, které se rozhodnete zahrnout do badge, by měly být v souladu s jeho celkovým účelem. Pokud je například cílem tohoto badge zjednodušit účastníkům networking, můžete barevně odlišit jednotlivé skupiny účastníků. Všechny detaily, které se rozhodnete dát na odznak, by měly pomoci dosáhnout účelu vašeho eventu.

Zvýšení příjmů - Využijte odznak svého eventu jako prostor pro loga sponzorů, který může vytvořit další příjmy. Badge zajistí viditelnost loga během celého eventu. Pokud pořádáte větší konferenci můžete dokonce rozdělit účastníky do různých skupin (podle zájmů / demograficky) a podle toho zveřejnit na badge-i jednotlivé sponzory.

Přizpůsobení a personalizace - Vytvořte osobnější zážitek pro účastníky s popisky vaší události. Přizpůsobte badge na základě typu účastníka, aby účastníci, řečníci, vystavovatelé atd. měli jedinečný design. Badge si můžete přizpůsobit ještě více zvýrazněním věcí jako VIP nebo speciálního loga pro účastníky, kteří jsou na eventu poprvé ...

Informujte své účastníky - Badge vašeho eventu můžete použít i jako prostor pro poskytnutí užitečných informací účastníkům. Zvažte například zveřejnění programu akce nebo mapy místa konání na zadní straně karty, abyste lidem pomohli zorientovat se. Můžete také zahrnout heslo na Wi-Fi.

Celkově mohou být badge malé, ale jsou pro vaši událost a účastníky neuvěřitelně důležité. Doufáme, že tyto tipy vám pomohou navrhnout efektivní a kreativní badge, které vyniknou v davu a zaujmou vaše účastníky.

Kontakt

Inviton s.r.o.
Dvořákovo nábrežie 8
811 02 Bratislava
Slovenská republika